Mobiiliteknologia tuutoroinnin tukena

Opiskelijan oppimisprosessin tukemiseksi

7.9 workshop

Posted by mottu : 18.09.2009

Anna-Leena:

Workshopissa suuren ajan vei keskustelut siitä kuinka mobiilisovellus toimi, mitä kokemuksia pilotoivilla opettajilla on sovelluksesta ja mitä kehitettäviä toiveita yritykselle päin pitäisi viedä. Lisäksi työstimme ryhmissä valmiiksi opettajien avuksia ihan konkrettisia kysymyksiä niin ettei opettajien tarvitse jokaisen keksiä pyörää.  Jaoimme opiskelupolun, aloitusvaiheeseen, keskivaiheeseen ja loppuvaiheeseen ja näiden kokonaisuuksien sisällä mietimme kysymyksiä mm. motivaatioon, ryhmäytymiseen, tiedottamiseen, oppimisprosessin tukemiseen, työelämä valmiuksiin, sosiaalisiin taitoihin.

Maarit oli tehnyt ansiokkaasti pilotointisuunnitelman, joka yhdessä käytiin läpi ja johon joakisen tulee sitoutua. Pilotointisuunnitelmassa päivitettiin pilotoivat ryhmät sekä korkestettiin aikataulua sekä opiskelijoiden kouluttamista ko. sovelluksen käyttöön. Myös opettajien että opiskelijoiden tulee kirjoittaa kokemuksia pilotoinnista blogiin.

Workshopin jälkeen jokainen harjoittelee sovellusta. Sovellukset on nyt saatu integroiduksi molempien ammattikorkekoulujen testi-moodleen, jota käytetään tässä alkuvaiheessa ennekuin sovellus siirrettään tuotantomoodleen. Mobiilisovellus sai workshopissa nimekseen mTuutori.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: