Mobiiliteknologia tuutoroinnin tukena

Opiskelijan oppimisprosessin tukemiseksi

10.12.2009 workshop

Posted by mottu : 15.12.2009

Vuoden viimeisessä workshopissa teimme yhteenvetoa mobiilisovelluksen käytettävyydestä ja saaduista pilotointikokemuksista. Ja näiden pohjalta jokainen opettaja laatii omaa ryhmää ajatellen oman selkeän pilotointisuunnitelman, jossa kuvaa mitä tulee 1.1.2010-31.1.2010 tekemään tuutorointiin liittyen suhteessa opiskelijaryhmän opetussuunnitelmaan.

Sovimme myös jotta saamme kerättyä kokemuksia opiskelijoilta, saamme opiskelijat sitoutumaan projketin pilotointiin, että he saavat joko yhden opintopisteen tai he voivat valita vaihtoehtoisen suoritustavan opintoihinsa. Jotta opiskelija saa opintopisteen tulee hänen vastata opettajien lähettämiin kysymyksiin ja kirjoittaa tänne blogiin omista kokemuksista.

Mennyt vuosi on ollut hyvin työn täyteinen, mutta hyvin antoisa ja minulla projektipäälikkönä on erittäin hyvä työryhmä. Myös yhteistyö Mobiletoolsin kanssa on toiminut erinomaisesti. Olemme saaneet heti palautteen pohjalta muutoksia sovelluksiin eli ääntämme, tarpeitamme on kuultu ja tekninen puoli toimii nyt hyvin.

Anna-Leena

Mainokset

4 vastausta to “10.12.2009 workshop”

 1. Ilpo Kantonen said

  Olen kiinnostunut pilotointiprojektinne raportista (kun sellainen tulee). Teen itse opettajakorkeakoulussa raporttia oppimisympäristöistä. Opettajan mobiilityökalut liittyvät aiheeseen hyvin läheisesti. Aikaa on ensi kesään 2010 ja sen jälkeenkin, mutta jo keväällä voi ottaa yhteyttä. Kiitos!

 2. mottu said

  hei,
  meillä projekti loppuu 04/2011, joten varsinainen loppuraportointi ja jukaisu tulevat tuolloin alkukevään 2011 aikana. Liekö sitten liian myöhäistä sinun aikataululle.
  t. Anna-Leena Ruotsalainen
  Projektipäällikkö

 3. Ilpo Kantonen said

  Jos sieltä saa väliaikatietoja huhtikuussa (4/2010), niin se voisi riittää minulle. Tai kesällä 2010.

 4. mottu said

  ollaan yhteyksissä
  Anna-Leena

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: