Mobiiliteknologia tuutoroinnin tukena

Opiskelijan oppimisprosessin tukemiseksi

ETX8SP

Posted by Pentti Ojajärvi : 18.04.2010

ETX8SP-ryhmän kokemukset mTuutori-sovelluksen käytöstä.

Klikkaa Jätä kommentti ja kirjoita omat mielipiteesi

Mainokset

10 vastausta to “ETX8SP”

 1. Tero Voutilainen said

  Puhelimessani en mTuutoria voi käyttää, mutta ilmoitus kyselystä tuli puhelimeen. Vastailin juuri Moodlen kautta Syksy 2010 kyselyyn ja hyvin toimi.

 2. Lari Nousiainen said

  Vastasin Syksy 2010 -kyselyyn vanhalla SE W850 puhelimella ja kaikki toimi OK, mitä nyt osa navigointi teksteistä (edellinen, seuraava jne.) oli hieman päällekkäin. Johtuu varmaan vanhasta puhelimestani.

 3. Henri Jokitörmä said

  Yritin muutamaan otteeseen asentaa mTuutor ohjelmaa puhelimeeni (nokia 5800) tässä kuitenkaan onnistumatta. Kuitenkin luokkalaisten saman mallisille puhelimille ohjelma asentui mainiosti.
  Liekkö ollu vika itse puhelimessa sitten.

 4. Lari Nousiainen said

  Uusin kysely toimi oikein mallikkaasti vanhalla (SE W850) puhelimellani, mitä nyt edelleen osa navigointi teksteistä oli hieman ”päällekkäin”, kuten aiemminkin olen kommentoinut. Edelleen syytän siitä puhelintani. Erilaiset vastausmuodot olivat piristäviä.

 5. Henri Jokitörmä said

  Noniin…
  Eli onhan tuommonen tekstiviesti homma aika kätevä esim. viime hetkellä peruttavien tuntien osalta ja liekkö joku jotai hauskaa noista kyselyistäkii revi.

  Mutta minusta toi kännykkä sovellus on turhake… Onko muka oikeesti niin tärkeitä kyselyitä, että paikasta riippumati pitäs niihin vastaamaan päästä?

  Minusta siis tämä on liian pitkälle kehitelty projekti.

 6. Pasi Heiskanen said

  Joo onhan noihin kyselyihin tullu vastattua puhelimeni (Nokia 5800 XpressMusic) kautta ja kaikki on toiminu hyvin. Kosketusnäytön kanssa ei ole ollu mitään ongelmia.

  Omasta mielestä kyseinen ohjelma sopisi juuri parhaiten opiskelijoiden yhteydenottoo esim. tuntien perumisen/muutoksen ilmoittamisesta niin ei tarvitsisi koko ajan katsoa sähköpostia vaan tieto tulisi kännykkään.

 7. Jarkko Tervakoski said

  Juu eli Nokian xpress 5800:lla olen kanssa jokaiseen kyselyyn vastannut ja ihan moitteettomasti on joka kerta toiminut. Tosin kyselyihin voi vastata useamman kerran, en tiedä onko tarkoituskin vielä tässä vaiheessa? Esim. puhelimessa näkyy vieläkin jokin vanha kysely.

  Ulkoasusta sen verran, että ihan siisti, mutta esimerkiksi sivulta toiselle liikkuminen kosketusnäytöllisellä on ainakin omassa mallissa hitusen hankalaa, sillä palikat ovat turhan reunassa eikä tämmösillä nakkisormeilla sinne niin mukavasti osu. Ja ehkä joku menu olisi kanssa poikaa, ikävä selata aina jokainen sivu lävitse kun liikut esimerkiksi ”Hei” -sivulta ”Viestit” -sivulle.

 8. Tatu Ulmanen said

  HTC Desire ei tuota softaa suostunut hakemaan tai asentamaan joten puhelimen kautta kyselyihin vastaaminen ei onnistunut. Yritin myös etsiä kyselyä netin kautta mutta tekstiviestin sisältämä ohje ei hirveästi auttanut (”Sinulle on uusi kysely mTuutorissa”) ja en muistanut mistä kyselyihin pääsee. Joten jäipä sitten tekemättä. Hyvä olisi jos tekstiviestissä olisi joku linkki mistä kysely löytyy jos sitä ei puhelimella voi tehdä.

 9. Jarkko Taskinen said

  Puhelimeni on mallia kivi ja keppi, joten softan asennus jäi tekemättä. Olen samoilla linjoilla Tatun kanssa, en löytänyt mistään linkkiä miten kyselyyn pääsee vastaamaan ilman puhelinta joten jäi tekemättä.

  Kuitenkin tuollainen tekstiviesti-ilmoitus esim. tuntien perumisesta olisi todella kätevä, mutta taas kyselyiden lähettäminen kännykkään on mielestäni täysin tarpeetonta. Hienoa teknologiaa kyllä, mutta käytännössä en keksi mitään niin tärkeää käyttökohdetta tälle etteikö sitä voisi ”työajalla” hoitaa web-pohjaisesti.

 10. Kalle Tanskanen said

  Ohjelma on toiminut alusta asti puhelimessani (Nokia N73). Ensimmäisessä versioissa tosin oli valikoiden tekstit melko isot ja menivät päällekäin. Viimeisimmässä kyselyssä sekin oli jo korjattu.

  Parasta softassa olisi, jos sen kautta saisi tiedon esim. tuntien peruutuksista/muutoksista, kun ei ihan aina ole sähköpostin ääressä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: